PRIVATNOST

Svijet stolica se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima ili korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za promotivne kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Svijeta stolica i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

KOLAČIĆI eng. COOKIES

Kako bismo vam pružili najbolje iskustvo naše mrežne stranice te kako bi ista radila ispravno, ova mrežna stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija (kolačići eng. cookies). Korištenjem stranice svijetstolica.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.

ŠTO JE KOLAČIĆ?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane mrežne stranice koju posjetite. Kolačići omogućuju istoj da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju neke Vaše postavke (eng. session token) i postavke za mrežnu stranicu, kao što su informacije o tome koje su otvorene kućice na naslovnoj stranici. Kasnije, kada opet otvorite istu mrežnu stranicu mrežni preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj mrežnoj stranici.

Isto tako nama omogućuju da mjerimo posjećenost i izvore prometa na našim mrežnim stranicama te sukladno tome možemo poboljšati performanse na našim mrežnim stranicama.

Sve informacije koje kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su, a omogućuju nam praćenje učinkovitosti mrežne stranice i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – mrežne stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

ONEMOGUĆAVANJE KOLAČIĆA

Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem mrežnom pregledniku. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na našim mrežnim stranicama.